FOTO. ACCIDENT MORTAL, în această dimineață, la BUJORENI

UPDATE: Șoferul care a decedat avea 48 de ani și era din Arad. Cauza producerii accidentului ar fi pătrunderea pe contrasens. Din motive care încă nu se cunosc, conducătorul auto al dubei a intrat pe sensul opus, fără a depăși alt autovehicul, izbindu-se violent de TIR-ul ce venea din sens opus.

Eveniment rutier cumplit, în această dimineață de 30 noiembrie 2023, pe raza comunei Bujoreni, pe Drumul Național (DN) 7. Un TIR și o dubă au intrat în coliziune în zona Gură Văii, iar unul dintre șoferi a suferit răni incompatibile cu viața. Echipajele medicale ajunse la fața locului au fost nevoite să declare decesul.

“Pompierii militari au intervenit la un accident rutier, cu puțin timp în urmă, în loc. Bujoreni – Gura Văii, DN7, în care au fost implicate un autotren și o dubă, iar o persoană a fost încarcerată. Au fost alocate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 1 autospecială de Descarcerare, 1 ambulanța SMURD și o ambulanță SAJ. Șoferul dubiței a fost descarcerat de echipajele operative și predat echipajului medical, inconștient și din păcate, fără funcții vitale. Șoferul autotrenului a fost monitorizat de către echipajul SMURD, iar acesta a refuzat transportul la spital” – a anunțat ISU Vâlcea.

loading...

You May Also Like