FOTO: ACCIDENT pe strada REPUBLICII din RÂMNICU VÂLCEA

Un valcean si-a petrecut noaptea dintre ani dand explicatii in fata politistilor rutieri, dupa ce a provocat un accident rutier pe strada Republicii din municipiul nostru.

M.I. – 56 de ani, din Ramnicu Valcea, s-a grabit sa ajunga la petrecerea de Revelion, el neadaptand viteza la conditiile de drum, pierzand controlul volanului si intrand in coliziune cu o autoutilitara ce era parcata pe marginea drumului. Din impact, masina sa a fost proiectata intr-o conducta de gaze, avariind-o.

La fata locului au ajuns imediat politistii, dar si pompierii care au asigurat locul pentru a nu se produce un incendiu. Din fericire, incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind victime.

Foto: Marius Tractari

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

3 thoughts on “FOTO: ACCIDENT pe strada REPUBLICII din RÂMNICU VÂLCEA

  1. Acea utilitara era parcata in acel loc de cel putin 3 luni (fara a fi mutata cel putin 1 cm).Daca imi aduc bine aminte tot acolo a foat un accident acum 3 4 luni poate se pot pune damduri si pana in curba.

  2. Acea utilitara era parcată în acel loc pentru ca fusese lovită în 17 octombrie tot în timpul nopții, parcată fiind, și tot de un șofer iresponsabil care după ce a lovit duba a mai lovit încă alte 4 mașini parcate pe strada. Mașina care a provocat accidentul avea numere de Bulgaria și RCA la fel, așa ca cei loviți încă așteaptă soluționarea dosarelor de dauna.
    Curba aceea este foarte periculoasa, cu ani în urma a fost și un accident mortal, dar autoritățile așteaptă sesizarea cetățenilor pentru a lua masuri….

  3. Si care e problema ta ca utilitara aia nu era mutata de 3 luni? Asta e scuza pentru accidentul ala?

    Si daca nu era mutata – poate exista un motiv pertinent. Toti neavizatii isi dau cu parerea…

Comments are closed.