FOTO: Bere împrăștiată pe DN 7 – Valea Oltului! Carosabil plin de cioburi!

UPDATE 2: Şoferul a fost amendat de politistii de la SPR Valcea pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi pentru neasigurarea corespunzătoare a mărfii.

UPDATE: Conform primelor informatii, circa 100 de navete de sticle cu bere Tuborg au cazut din tir. Politistii rutieri au constatat ca incidentul s-a produs datorita neadaptarii vitezei. Mai exact, la kilometrul 221+400, soferul nu a adaptat viteza intr-o curba, iar marfa nefiind asigurata corespunzator a cazut pe carosabil. Tirul circula de la Sibiu spre Ramnicu Valcea. Mare parte din cioburile de pe carosabil au fost indepartate, traficul desfasurandu-se normal, insa soferii sunt totusi rugati sa circule prudent in zona Balota.

Un TIR plin cu bere a pierdut o cantitate impresionantă de navete pline, din mers. Totul s-a întamplat se pare din cauza vitezei și a mărfii neasigurate corespunzător. Incidentul a avut loc pe Valea Oltului – DN 7, in zona Balota, iar traficul este in aceste momente restrictionat. Carosabolul este plin cu cioburi.

Stire in curs de actualizare…

[supsystic-gallery id=41]

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.