29 iulie 2016

FOTO – RAZII în VÂLCEA: Furturi de energie electrică depistate şi zeci de amenzi date  

În cursul zilei de joi, 28 iulie 2016, nu mai puţin de 74 de poliţişti şi jandarmi au luat cu asalt cartierul Nord din municipiul Râmnicu Vâlcea şi zona Valea Cheii din Băile Olăneşti. Vizaţi au fost, în special, romii care provoacă scandaluri şi care comit furturi, dar şi alţi cetăţeni care comit diferite infracţiuni. În urma activităţilor, au fost constatate 2 infracţiuni  de furt de energie electrică. Poliţiştii au legitimat 164 de persoane şi au fost controlate 40 de autovehicule. De asemenea, au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.840 de lei.

„Poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, şi luptători de intervenţie rapidă sprijiniţi de jandarmi şi echipe din cadrul Centrului Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu au organizat activităţi specifice muncii de poliţie în zona municipiul Râmnicu Vâlcea – Băile Olăneşti  pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi a încălcărilor normelor privind relaţiile sociale.

Totodată, s-a urmărit creşterea gradului de siguranţă şi protecţie a cetăţenilor,  prin prevenirea comiterii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi a celor săvârşite cu violenţă. S-a urmărit creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc în zonele cu risc criminogen.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Poliţiştii vâlceni au desfăşura şi activităţi preventive, având ca scop conştientizarea conducătorilor auto cu privire la consecinţele accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către aceştia a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Prezenţa activă a poliţiştilor a făcut ca, în această perioadă, să nu fie înregistrate evenimente deosebite, reliefând faptul că măsurile pentru creşterea siguranţei cetăţeanului, şi-au atins scopul” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

3 2

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.