FOTO/VÂLCEA. Tânăr de 19 ani prins drogat la volan și cu substanțe interzise în mașină

În ultimul timp, din ce în ce mai mulți tineri sunt prinși la volan sub influenta substanțelor psihoactive pe șoselele din Vâlcea. Politia are în dotare aparatură de ultima generație, care îi ajută să verifice rapid și ușor dacă un șofer a consumat droguri sau nu, deși aparatura este contestată vehement mai ales de cei depistați. Cu toate acestea, atunci când te prins și cu droguri în mașină, totul devine evident. Este cazul unui tânăr de 19 ani, din comuna Tomșani, care ieri, 27 august 2023, în jurul orei 18.00, a fost depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive (cocaină) pe raza orașului Horezu. Și de parcă asta nu era suficient, omul mai avea și puțină ”iarbă” în mașină.

“În urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat prezența în organism a unei substanțe psihoactive, respectiv cocaină, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor psihotrope în organism.

De asemenea, s-a procedat la controlul autovehicului, ocazie cu care au fost identificate mai multe fragmente vegetale de culoare verde-olive, despre care există suspiciunea că fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere. Acestea au fost ridicate și predate polițiștilor din cadul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

A fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” – informează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like