FOTO. Victimele accidentului de la Măciuca, lăsate să moară de un bărbat care a fost martor la eveniment

De câtă cruzime şi lipsă de umanitate să dai dovadă atunci când vezi doi tineri cum se sting din viaţă chiar în faţa ta, iar tu să nu ridici un deget pentru a-i ajuta? Aceasta este întrebarea pe care ar trebui să i-o pună organele de cercetare penală unui bărbat care a asistat la accidentul rutier de la Măciuca, ce a avut loc zilele trecute, şi care nu numai că nu le-a acordat victimelor primul ajutor, ci nici nu a anunţat evenimentul la 112, lăsându-le să moară. Oamenii legii au reuşit să-i dea de urmă însă, iar martorul a fost reţinut.

“Polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani, din comuna Măciuca, care în noaptea de 13/14 martie a.c., deși ar fi luat la cunoștință de producerea  evenimentului rutier, nu ar fi acordat ajutor victimelor și nici nu a anunțat organele abilitate de producerea accidentului.  

La data de 17 martie a.c., în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like