PSD a pus ținta pe cea care vrea să reformeze Voineasa. Atac mincinos la Mardale!

Aparatul de propagandă al primarului pesedist din Voineasa, Gabriel Năstăsescu, a început atacurile contra candidatei PNL, Ana Maria Mardale. Motivul nu poate fi decât creșterea acesteia în intenția de vot a voineșarilor. Într-o localitate mică, așa cum este Voineasa, toți se știu cu toți și este foarte greu să nu găsești rude sau afini prin comună. Dinspre PSD, de pe un cont de Facebook aparținând unei persoane cu rude în primărie, candidatului PNL i se reproșează că și-a falsificat CV-ul și că nu ar fi de profesie avocat. „Am fost atacată pe acest motiv și nu vreau să las această acuzație nerezolvată. Sunt avocat în Baroul din Giurgiu. Probabil că adversarii mei s-au uitat pe lista cu avocați din Vâlcea și nu m-au găsit. Activitatea mea din ultimii ani este incompatibilă cu profesia de avocat, așa că sunt suspendată. Apar ca inactivă pe site. Nu vreau să intru într-un nesfârșit cerc al denigrărilor specifice campaniei electorale, dar nici nu-mi pot lăsa imaginea murdărită de oameni speriați că la fuge terenul de sub picioare. Știu bine cine se află în spatele acestor atacuri. De fapt, este evident pentru toată lumea”, a spus Ana Maria Mardale.

Persoana care a lansat atacurile împotriva liberalei este chiar mama unei salariate a primăriei – Ana Isabella Tertereanu, funcționar pe achiziții publice, dar cu atribuții de secretar (deci, face parte din executivul local, alături de primarul Gabriel Năstăsescu). Tot persoana care a lansat atacul este și bunica Lianei Veștemeanu, angajată ca asistent comunitar și plătită din bani publici. Nicio legătură cu primarul, nu-i așa?! Mai ales că nepoata face parte și din echipa de campanie a PSD, exact partidul din care face parte și primarul (vezi foto jos). Când la Voineasa nu se întâmplă nimic bun în afara unei pârtii de schi la care primăria nu are niciun merit, ce să zică susținătorii puterii locale? O atacă exact pe cea de care se tem că le va lua puterea folosită în scopuri din ce în ce mai mărunte.

Publicăm documentele care atestă realitatea: Decizia din 2008, prin care Ana Maria Mardale a intrat în Baroul Giurgiu și legitimația acesteia de membru al Baroului.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like