GARDA FORESTIERĂ în ACŢIUNE! Firmă din Vâlcea, sancţionată drastic!

 

Început de săptămână în forţă pentru reprezentanţii Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, dar şi pentru poliţiştii din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul Ordine Publică – Biroul combaterea delictelor silvice. Ei au desfăşurat o serie de acţiuni de verificare a legalităţii activităţilor desfăşurate în domeniul silvic, de către un agent economic cu sediul în comuna Şuşani, dar şi la alte câteva persoane fizice.

În urma controlului, oamenii legii au constatat la firma din Şuşani grave încălcări ale prevederilor art. 19 alin. 1 lit. a din Legea nr. 171/2010, iar pentru acest motiv s-a dispus sancţionarea contravenţională a agentului economic cu amendă în cuantum total de 10.000 lei.

Mai mult, s-a dispus şi confiscarea cantităţii de 67 mc de material lemnos, lemn rotund şi lemn de foc, speciile stejar, carpen, fag şi salcâm, în valoare totală de 7295,96 lei.

De altfel, şi alte persoane fizice au intrat atenţia reprezentanţilor Gărzii Forestiere, patru indivizi alegându-se cu amenzi, în cuantum total de 15.000 lei, după ce au fost constatate încălcări ale prevederilor art. 21 alin. 1 lit. d din Legea nr. 171/2010.

loading...

You May Also Like

One thought on “GARDA FORESTIERĂ în ACŢIUNE! Firmă din Vâlcea, sancţionată drastic!

  1. A fost arestata, o persoana Mihalcioiu, pentru furt de metrii cubi padure, paguba s-a ridicat, la 12.000 Ron, si autorul furtului, i-a fost sechestrata averea , a fost privat de libertate.Din zona,Calimanesti-Pausa-Daesti!…
    Banca Comerciala Romana, sau BCR, punct de zona, Cozia, emite Somatii, de plata, nefondate, gen inchiderea contului de Card de Salarii, dupa ce Titularul, a aparut cu actul de deces, sustine, persoana, ca angajatii, Bancii, au sters datele, o persoana, sustine, c-a platit taxa, de Card, a facut Cerere de Inchidere, si-n maximum 2 ani, s-a trezit buna de plata!…Daca este amenda , gen Clauza de Neconcurentialitate, cu semnatura act de angajat, cu Foaie de Lucru,care poate fi platita prin Institutiile de Drept, de ce functionarii, nu anunta?!.Se planeaza, o Instabilitate emotionala functionari!….
    Privitor, la aceeasi netransparentialitate, gen Intabulare, dupa Reforma Agricola din 1950, de ce nu anunta functionarii, proprietarii, daca acel teren este nedeclarat, si-n urma finisarii, unei constructii, s-a verificat prezenta unui eventual racord de apa, si, printre vecini, o persoana, s-a ocupat singura, in calea de acces, de bransare canal, de sex feminin, ma refer, la sobolani,de s-au aruncat boabe de porumb otravite, si cainele, n-a schitat un gest, in depozit, fiind aparate straine percutante.?!.fara citatie!Cine a intrat, ?!..ca proprietarul, lasa semne!Intabularea se ridica la 800 Ron!.sunt pietre de hotar!..mandatele sustin unii, se mostenesc!……Terenurile sunt surpate, costa bani intretinerea, sunt calcule!….

Comments are closed.