POVESTEA UNUI MOLDOVEAN care a venit să fure la Vâlcea

Trăim (nu toți, dar destul de mulți români) vremuri dificile, perioade tulburi ale societății, ca manifestare per ansamblu, în care unii dintre români sunt împinși de nevoi și lipsuri să recurgă inclusiv la gesturi ilegale pentru a supraviețui. Mai exact la a fura diferite bunuri (indiferent de felul lor) pentru a le vinde apoi, de multe ori pe sume derizorii, pentru a face rost de bani. Este și povestea unui moldovean din Suceava care a recurs la un gest nesăbuit într-un supermarket din județ.

La data de 29 februarie 2024, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Sălătrucel cu privire la faptul că un grup de persoane a intrat în magazinul pe care îl deține. Aceștia au făcut mai multe cumpărături, iar la plecare lor bărbatul în cauză, proprietarul magazinului, a constatat lipsa telefonului mobil personal.

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma investigațiilor efectuate și a informațiilor obținute, polițiștii au depistat, în municipiul Râmnicu Vâlcea, o autoutilitară în care se aflau persoanele suspectate de comiterea faptei. Polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal al persoanelor ce se aflau în autoutilitară, iar asupra unui bărbat de 36 de ani, domiciliat în municipiul Suceava, a fost descoperit telefonul mobil reclamat a fi sustras. Telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt”, se arată în informarea transmisă de IPJ Vâlcea.

You May Also Like