TÂLHĂRIE pe strada MATEI BASARAB din RÂMNICU VÂLCEA. O femeie a fost arestată

Talharie in plina strada in Ramnicu Valcea. S-a intamplat in data de 30 ianuarie a.c., la ora 08.45, pe strada Matei Basarab, cand o persoană a fost deposedată de un lănţişor cu pandantiv. Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca P.P., de 34 ani, a fost abordată de către o persoană pe care nu o cunoştea, dar care, prin agresiuni fizice şi verbale, a deposedat-o de un lănţişor cu pandantiv pe care îl avea asupra sa.
Politistii au inceput ancheta si au descoperit ca talharul este o femeie de 45 de ani, care a fost dusa la audieri si, mai apoi, retinuta.
„În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 31 ianuarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de L. M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
În acest sens, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, aceasta să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale” – precizeaza IPJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.