FOTO – VIDEO: Protest la RÂMNICU VÂLCEA. Oamenii cer demisia Guvernului

UPDATE 21.45 – VIDEO: Protestatarii din Ramnicu Valcea nu au plecat nici pana la aceasta ora din scuarul de la Tribunal. Sute de valceni inca sunt in strada si protesteaza pasnic. Trebuie sa mentionam ca protestatarii au mărșăluit pe strazile municipiului, oprindu-se si scandand in fata principalelor institutii. 

 

UPDATE ora 19.00: Peste 1.000 de valceni s-au strans in scuarul de la Tribunal, protestand pasnic. Ei au cantat imnul Romaniei si au scandat impotriva Guvernului, facandu-si auzite nemultumirile.

Foto : Cristian Berendet

 

Zeci de valceni s-au adunat in aceasta dupa-amiaza de miercuri, 1 februarie 2017, de la ora 17.00, pentru a protesta impotriva Legii gratierii si a modificarilor aduse, pe ascuns, Codului penal si a Codului de procedura penala de catre Guvernul Grindeanu. Oamenii cer demisia Executivului si alegeri anticipate. Protestul are loc in scuarul din fata Tribunalului Valcea.

Printre protestatari s-au infiltrat si membrii PNL Valcea, care au anuntat deja ca vor protesta mai multe zile la rand alaturi de cetateni.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “FOTO – VIDEO: Protest la RÂMNICU VÂLCEA. Oamenii cer demisia Guvernului

  1. Eu am fost acolo si nimeni nu a cerut demisia guvernului sa alegeri anticipate. Chiar daca ne-ar placea.
    Iar membrii PNL nu sunt “infiltrati”. Este dreptul lor sa protesteze ca orice cetatean.

Comments are closed.