TAMPONARE pe bulevardul TINERETULUI. Vinovat: un şofer beat…

Beat, un şofer din Olanu nu a păstrat distanţa regulamentare de deplasare în trafic, provocând un accident rutier. S-a întâmplat pe bulevardul Tineretului din Râmnicu Vâlcea, în data de 28 decembrie 2016, în jurul orei 7.30. Cei care au intervenit au fost poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, care au constatat că evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

„Ajunşi la faţa la locului, poliţiştii au constatat că B.C.L., de 33 de ani, din comuna Olanu, în timp ce se deplasa pe bulevardul Tineretului, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, care oprise la nivel cu trecerea de pietoni şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat, în cazul persoanei culpabile de producerea coliziunii şi 0.00 mg/l alcool pur in aerul expirat, în cazul conducătorului auto care se deplasa regulamentar.

B.C.L. a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului” – se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.