Taximetrist pirat din Sibiu, prins pe DN 7, la Vâlcea. Avea la bord și oameni în plus…

Polițiștii rutieri din Vâlcea i-au stricat afacerea unui sibian, suspendându-i dreptul de a-și utiliza autovehiculul pe o perioadă de 6 luni. Asta pentru că tânărul de 21 de ani, din Sibiu, efectua curse ilegale pe ruta Călimănești – Sibiu, iar oamenii legii l-au prins pe DN 7. De parcă nu era suficient că nu avea licență de transport persoane, el avea la bord cinci persoane peste numărul maxim permis.

“La data de 20 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Servcicului Rutier Vâlcea au identificat un tănăr de 21 de ani, din muncipiul Sibiu, care conducea un vehicul pe DN 7, în localitatea Brezoi, în timp ce efectua transport public de persoane contra cost pe ruta Călimănești-Sibiu și retur, fără a deține autorizație taxi sau licență de trasnport. Totodată, a transportat un număr de 5 persoane peste numărul maxim de pasageri înscriși în certificatul de înmatriculare.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 38/2003 și O.U.G. nr. 195/2002, cu amendă în valoare de 1000 lei, iar ca măsură complementară i-a fost dispusă suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pentru o perioadă de 6 luni” – informează IPJ Vâlcea.

You May Also Like