1 august 2016

Transportatorii, „vânaţi” de poliţiştii de la SPR Vâlcea! Zeci de amenzi date!

 

Timp de şapte zile, poliţiştii de circulaţie ai SPR Vâlcea au „vânat” toţi transportatorii din judeţ sau care au tranzitat judeţul, vizându-i pe conducătorii autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi ai celor destinate transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri. Acţiunile oamenilor legii au fost zilnice, fiind controlate 153 de vehicule, iar 80 de şoferi au fost sancţionaţi pentru nerespectarea normelor legale în materia transportului rutier public de mărfuri.

Mai mult, au fost aplicate 107 sancţiuni, din care 10 sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 35 pentru neportul centurii de siguranţă, 16 sancţiuni conform prevederilor OG 37/2007 mod., 13 sancţiuni pentru constatarea unor defecţiuni tehnice, 4 sancţiuni pentru lipsă documente şi 28 de sancţiuni pentru alte abateri.

„Poliţiştii au controlat 83 de vehicule pentru nerespectarea normelor legale în materia transportului rutier public de persoane. În acest sens, au fost aplicate 44 de sancţiuni, dintre care 3 sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 15 sancţiuni pentru neportul centurii de siguranţă, 9 sancţiuni conform prevederilor OG 37/2007 mod., 5 sancţiuni pentru constatarea unor defecţiuni tehnice, 4 sancţiuni pentru nerespectarea capacităţii de transport, 2 sancţiuni pentru lipsă documente şi 6 sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.