9 iulie 2024

TUPEU MAXIM! Beat și fără permis, a produs accident conducând un moped neînmatriculat

Are 59 de ani, dar s-a dovedit mai iresponsabil decât un copil de șapte ani! Este cazul unui bărbat domiciliat în satul Cireșu din comuna Stroești. Astfel, luni, 8 iulie 2024, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției nr. 7 Rurală Măldărești au intervenit la un accident rutier, produs pe o stradă din satul Cireșu, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii ne-au anunțat că accidentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un motociclu condus de către un bărbat de 59 de ani (domiciliat în Stroești) și un autoturism staționat. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehciule.

Totodată, bărbatul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, s-a stabilit că motociclul pe care el îl conducea nu figura ca fiind înmatriculat.

Bețivul a fost arestat pentru 24 de ore. Să se mai răcorească!

„În baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, polițiștii au dispus măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, el fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a anunțat IPJ Vâlcea.

Foto: Ilustrativ (imaginea nu are legătură cu știrea)

You May Also Like