VÂLCEAN dat în urmărire de italieni, ARESTAT la graniţa NĂDLAC

 

Un tânăr din Vâlcea, care se pregătea să revină în ţară, a fost arestat de poliţiştii de frontieră de la Nădlac, după ce aceştia urmă au constatat că pe numele vâlceanului există un mandat european de arestare.

Ilie G. – 23 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea, era urmărit de autorităţile italiene pentru săvârşirea mai multor infracţiuni contra proprietăţii. În data de 3 noiembrie 2016, el a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, arestat şi dus la IPJ Arad pentru luarea măsurilor legale.

„În data de 03.11.2016, în jurul orei 17.00, la același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Ilie G., în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului Vâlcea.

Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile italiene un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății” – precizează poliţiştii de frontieră.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.