Acuzat de VIOL şi FURT CALIFICAT, un vâlcean a fost arestat după ce a fost prins transportând lemne ilegal…

A comis o infracţiune de furt calificat şi a fost pus sub control judiciar. Însă, în perioada cât se afla sub măsura restrictivă, omul a mai comis o infracţiune de viol. Este vorba despre un vâlcean de 39 de ani care a fost prins de poliţişti chiar în momentul în care transporta lemne ilegal pe raza comunei Popeşti. Şi pentru că era dat în urmărire generală, el a fost arestat pe loc.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Măldăreşti au depistat un bărbat de 39 de ani, care transporta material lemnos  fără documente de provenienţă.

În urma verificării in baze de date, s-a stabilit faptul că acesta este urmărit naţional pentru că se sustrăgea  urmăririi penale. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că acesta este o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de viol, ce se afla sub control judiciar pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Întrucât acesta nu a respectat condiţiile controlului judiciar, a fost dispusă înlocuirea măsurii de control judiciar cu măsura arestului preventiv, fiind emis mandatul de arestare preventivă.

Pentru transportul de material lemnos, acesta a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos şi mijlocului de transport folosit, un atelaj hipo, au fost confiscate.

De asemenea, bărbatul de 39 de ani a fost încarcerat pentru 30 de zile în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Vâlcea, conform mandatul de arestare preventivă emis de magistraţi” – precizează IPJ Vâlcea.

 

 

 

rr_banner_v2-1

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.