25 noiembrie 2016

GRUPARE de HOŢI din BUZUNARE, prinsă în FLAGRANT în RÂMNICU VÂLCEA. Vezi cine sunt infractorii!

Cinci indivizi din Dolj, care au constituit o grupare infracţională în municipiul Râmnicu Vâlcea, au fost prinşi zilele trecute de poliţiştii vâlceni. Ancheta oamenilor legii a scos la iveală că doljenii furau din buzunarele şi genţile râmnicenilor, ei fiind chiar prinşi în flagrant. Toate cele cinci persoane, cu vârste cuprinse între 34 şi 71 de ani au fost conduse la sediul poliţiei, acolo unde au fost audiate ore în şir. Din fericire pentru păgubiţi, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, el fiind estimat la aproximativ  2.000 de lei. În urma cercetărilor, poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, au decis să dispună măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de trei dintre hoţi, o femeie şi doi bărbaţi, toţi din judeţul Dolj.

Hoţii sunt: Ilie Vasile – 34 de ani, Dumitru Maria – 33 de ani, Grigore Constantin – 41 de ani (toţi trei reţinuţi), Iancu Ionel – 71 de ani, Constantin Ninel – 43 de ani (ultimii cercetaţi sub o măsură preventivă).

„Din datelor şi informaţiile deţinute la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale că un grup de persoane din judeţul Dolj care sunt suspecte în mai multe dosare penale pentru furt din buzunare  acţionează pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea,  poliţiştii au organizat o acţiune pentru localizarea acestora.

După o supraveghere calificată, poliţiştii  i-au prins în flagrant în timp ce sustrăgeau un portofel cu suma de 215 lei şi mai multe bonuri valorice de la o femeie care se afla la cumpărături într-un supermarket. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, a fost identificat un telefon mobil, care s-a dovedit a fi sustras dintr-un magazin din zona centrală.

Cercetările fiind extinse, s-a stabilit faptul că partea vătămată şi-a lăsat nesupravegheat telefonul mobil pe vitrina magazinului, în timp ce îşi făcea  cumpărăturile. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora” – precizează IPJ Vâlcea.


rr_banner_v2-1

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.