23 noiembrie 2016

Colegiul „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea, la ceas aniversar! Anul acesta, evenimentul va fi deosebit!

 

În data de 29 noiembrie 2016, Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” (Pedagogic) din Râmnicu Vâlcea sărbătoreşte „Ziua Liceului”. Cu această ocazie, directorul Claudia Bîrzan Niţulescu s-a gândit să organizeze manifestări cu totul şi cu totul deosebite, altceva faţă de ce a fost în anii trecuţi. Cu puţin efort şi cu multă imaginaţie, directorul şcolii a reuşit să pună în scenă o manifestare în care vor angrenaţi toţi elevii colegiului, de la cel mai mic, la cel mai mare.

„Daca se vrea, se poate! Multă munca, putini oameni care vor sa se implice, dar ‹cârcotași” triplu! Este societatea românească! Noi încercam o altfel de viziune școlară, in care elevul sa fie beneficiarul direct al tuturor oportunităților școlare, iar cadrul didactic sa fie formatorul unei personalități frumoase” – spune Claudia Bîrzan Niţulescu.

Astfel, pe parcursul întregii zile vor avea loc diferite ateliere, cum ar fi: atelier de design/handmade; atelier de nutriţie; atelier de instrumente muzicale vs. Instrumente neconvenţionale; atelier de fotografie; atelier de make-up; revoluţia tricotajului/croşetatului; artă şi istorie – domnia lui Matei Basarab; „Animaţie Cercetăşească”; atelier de confecţionat globuri; atelier de desen, pictură şi tehnici mixte.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.