10 noiembrie 2016

EXCLUSIV. Rezultatele finale concurs directori unităţi şcolare VÂLCEA! Vezi ce punctaje au obţinut candidaţii!

 

Joi, 10 noiembrie 2016, a fost ultima zi a concursului pentru posturile vacante de director şcolar şi director şcolar adjunct din unităţile de învăţământ din judeţul Vâlcea. Examenul a constat în trei probe – proba scrisă, proba CV-ului şi interviul. În judeţul nostru au fost scoase la concurs funcţiile din 125 de unităţi de învăţământ, însă nu pentru toate posturile s-au înscris şi candidaţi.

Pe parcursul întregii proceduri au existat şi surprize, cum a fost atunci când directorul de la Colegiul „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea a picat la proba scrisă sau când mulţi dintre candidaţii care au luat note de trecere la scris au picat la C.V. pentru că nu au fost în stare să-şi pregătească un dosar complet. Ultima surpriză a fost la Pedagogic, acolo unde Daniela Calotă a câştigat concursul la doar 1 punct distanţă în faţa Claudiei Iuliana Bîrzan.

În imaginile de mai jos, puteţi vedea rezultatele finale de la probele decisive ale acestui concurs, printre care şi punctajele obţinute de profesorii care s-au înscris în cursa pentru posturile de director plin sau director adjunct:

1234

 

 

 

 

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.