3 noiembrie 2016

VEZI noua conducere a Liceului „Constantin Brâncoveanu” din HOREZU!

 

Cinci candidaţi au trecut proba scrisă la examenul pentru posturile de director şi director adjunct scoase la concurs la Liceul „Constantin Brâncoveanu” din Horezu. Unii dintre ei au candidat pentru ambele posturi, în timp ce alţii au vrut doar director plin sau adjunct. Astfel, Maria Bocoi a candidat şi pentru funcţia de director şi pentru director adjunct, Constantin Cioinică a candidat pentru funcţia de director adjunct, Ion Remus Dăscălete a candidat pentru funcţia de director adjunct, Constantin Sorici a dorit doar postul de director plin, în timp ce Aron Vladu a candidat pentru ambele funcţii.

Ultimele probe la care au participat cei cinci au avut loc miercuri, 2 noiembrie 2016, când ei au fost nevoiţi să-şi prezinte CV-ul şi să răspundă întrebărilor din cadrul interviului. Surprizele au fost mari la final, principalul favorit la postul de director fiind picat de comisia de examinare. Este vorba de Constantin Sorici, cel care a mai conduc Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu şi în trecut. De asemenea, şi Maria Bocoi a picat examenul şi la director plin şi la adjunct.

Astfel, cei care au trecut de ultimele probe şi vor forma noua conducere a Liceului „Constantin Brâncoveanu” din Horezu sunt următorii profesori: Aron Vladu – director plin, Ion Remus Dăscălete – director adjunct şi Constantin Cioinică – director adjunct.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “VEZI noua conducere a Liceului „Constantin Brâncoveanu” din HOREZU!

  1. Doamna Claudia Stanciu,veti avea surprize mari cu privire la acest concurs.Nu m-au picat, cum ziceti dumneavoastra,ci mi s-a luat un drept.Poate aveti curiozitatea sa vedeti inregistrarea.Dobrete a avut o misiune ticaloasa. Asa a procedat si in 2009 cand a venit impreuna cu alti sase inspectori sa ma oblige sa-mi dau demisia. Asta da conflict personal.Nu avea ce cauta ca presedinta de comisie Asta e demonstrabil.In rest, cu directoria,nu e nicio surpriza, clasamentul il stiam de mult timp.Numai ca ticalosii mai fac si greseli… Apropo, de ce nu scrieti despre nota de la scris, 9,50. Singura lor sansa era sa nu-mi aprecieze coect C.V.-ul.Le-a fost frica sa nu intru la interviu.Daca doriti sa intelegeti cum se face o executie,va dau parola ca sa intrati pe platforma pentru a studia dosarul.Va urma un proces, poate unul lung, va fi probabil un scandal public din care nimeni nu va iesi curat.

Comments are closed.