A LUAT CONCURSUL! Constantin Drugan, vechiul şi noul director al Colegiului „Alexandru Lahovari”

UPDATE: Dacă Drugan a reușit fără probleme sa promoveze examenul pentru postul de director, nu același lucru îl putem spune si despre adjunctul său. În jurul prânzului, Teodor Lucian Miu s-a prezentat și el în fața comisiei de examinare pentru a-si sustine CV-ul si interviul. Insa, ca si alti candidati, el nu a putut sa-si justifice cu documente cele scrise in CV si a fost respins. Interesant este ca Miu a fost respins si de reprezentantii Primariei Ramnicu Valcea aflati in comisia de examinare.

Constantin Drugan, cel care conduce de ani de zile Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea, s-a aflat în această dimineaţă de marţi, 1 noiembrie 2016, în faţa comisiei de examinare, susţinându-şi CV-ul şi planul de management al şcolii pentru un mandat de patru ani de director.

Aşa cum ne aşteptam, profesorul Drugan a promovat cu brio examenul, el fiind declarat câştigător al postului de director al Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea. Îi urmăm succes în noul mandat!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.