1 noiembrie 2016

Poliţistul oprit cu focuri de armă în Râmnicu Vâlcea şi-a scos certificat medico-legal. El a făcut plângere penală!

UPDATE 2: Contactat de „Jurnalul de Călăraşi”, purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, Florentina Dumitru, a susţinut că s-a început o anchetă internă în cazul poliţistului rutier oprit în trafic cu focuri de armă în Râmnicu Vâlcea. După cum se ştie, Ionuţ Bogdan Bogoslov îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Călăraşi, fiind încadrat în funcţie în 2016, ca absolvent. Bogoslov este vâlcean însă, el fiind domiciliat în localitatea Vlădeşti. Iată însă ce spune purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi: „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a început o anchetă internă. În funcţie de rezultatul de la Vâlcea, vor fi dispuse măsuri!”.  

UPDATE: Conform ultimelor informaţii, Ionuţ Bogdan Bogoslov a mers ieri în audienţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, acolo unde a depus o plângere penală împotriva a doi poliţişti de la Biroul Rutier Râmnicu Vâlcea.

După ce a fost prins beat criţă la volan şi oprit cu focuri de armă pe strada Buda din Râmnicu Vâlcea, poliţistul rutier Ionuţ Bogdan Bogoslov se pare că vrea să-i tragă la răspundere pe agenţii de poliţie râmniceni care l-au încătuşat şi l-au filmat în noaptea cu pricina.

Bogoslov a mers luni, 31 octombrie 2016, la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea şi şi-a scos certificat medico-legal. El a fost consultat de medicul Avrămoiu, care a constatat că are mai multe vânătăi pe mâini şi pe corp, dar şi o zgârietură la cap. Se pare că medicul legist a decis să-i dea doar 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Surse din cadrul IPJ Vâlcea ne-au mărturisit că poliţistul rutier Ionuţ Boggdan Bogoslov, ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Călăraşi, a depus plângere penală împotriva agenţilor de circulaţie din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, care au acţionat împotriva sa, considerând că a fost bruscat.

Captura foto si video: SBS PROJECT ROMÂNIA YouTube

Cititi si:

INCREDIBIL: Polițist rutier oprit cu focuri de armă în Râmnicu Vâlcea. Omul era rupt de beat…

FOTO-VIDEO: VEZI mașina polițistului rutier urmarită în trafic în RÂMNICU VÂLCEA

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

5 thoughts on “Poliţistul oprit cu focuri de armă în Râmnicu Vâlcea şi-a scos certificat medico-legal. El a făcut plângere penală!

  1. Merita bagat bine si sa nu mai lucreze la rutiera…ofera un exemplu negativ. Prietene, esti un pericol public

  2. Cat tupeu nesimtit poti sa ai,dupa ce te urci mort de beat la volan, te duci sa-ti scoti certificat, in alta tara era mort de mult. De asta vor mai muri oameni nevinovati…

  3. De ce ati tras douasprezece focuri si nu l-ati nimerit ? De urgenta la poligon cu voi !

  4. Javra ordinara,cica,certificat medico-legala!pacat ca nu te-au nimerit,beat fiind,,crita”puteai omor oameni sau copii nevinovati,bai nenorocitule.

Comments are closed.