10 decembrie 2016

„Masonul” care a preluat Căminul de bătrâni din Râmnicu Vâlcea a fost arestat

 

„Captură” importantă a procurorilor DNA – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, care vineri, 9 decembrie 2016, au decis să dispună punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a „masonului” Florin Adrian Secureanu, cel care – prin fundaţia sa – a preluat în administrare Căminul de bătrâni din cartierul Ostroveni, judeţul Vâlcea, inaugurându-l cu mare fast alături de marii lideri PNL – Vasile Blaga şi Alina Gorghiu (vezi foto).

Secureanu este acuzat de comiterea infracţiunilor de luare de mită și delapidare, ambele în formă continuată, fapte săvârşite din postura de manager al Spitalului Clinic Malaxa din Bucureşti. Coşmarul a început pentru Secureanu din momentul în care bomba a explodat în presă, iar infracţiunile comise de el au fost făcute publice de către jurnaliştii de la gds.ro.

„Inculpatul Secureanu Florin – Adrian urmează să fie prezentat la data de 10 decembrie 2016, Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” – precizează DNA.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.