USR Vâlcea nu negociază. ,,NICIODATĂ cu Pîrvulescu!”

Lumea politico – mediatică din Vâlcea mustește de un zvon care ar putea atârna greu în economia jocului electoral din vară, de la locale. Surse politice afirmă că Alianța 2020 (USR – PLUS) Vâlcea va fi obligată de conducerea centrală să-i susțină pe candidații PNL pentru alegerile locale. În principal este vorba despre o candidatură comună la primăria Râmnicu Vâlcea, municipiul capitală de județ fiind bazinul electoral de unde USR – PLUS adună cele mai multe voturi. Suntem la o zi distanță de anunțul oficial al PNL prin care finanțistul Virgil Pîrvulescu va fi desemnat candidat la primăria Râmnicului. Zvonurile candidaturii comune sunt infirmate oficial de președintele USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu, care și-a anunțat la rândul său candidatura pentru primărie. 

,,Noi am fost consecvenți mereu în declarații și în acțiuni. Am anunțat de mult timp și nu ne mai schimbăm acum părerea. USR nu va susține NU va susține NICIODATĂ un candidat care a fost promovat în funcție și susținut în carieră de PSD – Dragnea – Dăncilă. Filiala județeană are autonomie și nu ne va impune nimeni ceva. USR este un partid construit altfel” – am redat mesajul lui Gheorghiu așa cum ne-a fost trimis. 

În perioada imediat următoare confirmării lui Virgil Pîrvulescu drept candidat al PNL la primăria Râmnicu Vâlcea liberalii vor face tot posibilul să-i asalteze pe cei din USR – PLUS cu tot felul de propuneri pentru obținerea susținerii comune. Ce înseamnă la liberali susținere comună? Candidații la Consiliul Județean și Primăria Râmnicului să fie ai lor, iar USR – PLUS să primească eventual niște posturi de vicepreședinți și viceprimari. Adică blana ursului din pădure, din moment ce pentru a avea aceste funcții, mai întâi trebuie câștigate alegerile.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like