O învăţătoare din Vâlcea, în topul Ligii profesorilor excepţionali

 

A treia ediţie a campaniei Liga profesorilor excepționali a avut loc de curând, iar în top se află şi o învăţătoare din Vâlcea, care astfel a primit o bursă de merit de 20.000 de lei, de care va beneficia pe durata unui întreg an educaţional.

Este vorba despre Maria Iuliana Buleteanu, învăţătoare la Liceul George Ţărnea, din oraşul Băbeni, care s-a clasat pe locul II în topul Ligii profesorilor excepţionali, o campanie iniţiată şi sprijinită financiare de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

„Și anul acesta, în cadrul celei de-a treia ediții a competiției Liga Profesorilor Excepționali, am primi multe candidaturi valoroase. Am cunoscut profesori minunați, oameni compleți care se dedică cu pasiune vocației lor, meseria de dascăl. Toți și fiecare în parte sunt câștigători, clasamentul de astăzi fiind imaginea numărului de voturi al susținătorilor lor. Îi felicităm și ne bucurăm să îi primim în marea familie a Ligii Profesorilor Excepționali, eveniment creat la inițiativa profesorului Dan Voiculescu” – a spus Trisi Cristea, directorul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

sursa foto: Facebook

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.