TITULARIZARE 2016: S-au afişat notele! Vezi rezultatele obţinute de cadrele didactice din VÂLCEA!

UPDATE: Conform ultimelor informaţii, la Titularizare, în judeţul Vâlcea, s-au înregistrat următoarele rezultate: note între 1,00 şi 4,99 – 72 (19,46%), note între 5,00 şi 6,99 – 130 (35,13%), note între 7,00 şi 9,99 – 163 (44,06%), două note de 10 (0,54%). De asemenea, trei lucrări ale cadrelor didactice din Vâlcea au fost anulate în centrul de examen: una la religie şi una la educatoare – candidaţii nu au scris disciplina pe foaia de examen, dar şi una la educaţie muzicală în funcţie de instrument pentru că profesorul nu a vrut să scrie pe foaie numele complet al disciplinei.

Miercuri, 27 iulie 2016, Ministerul Educaţiei a publicat notele obţinute de cadrele didactice ce au participa la examenul de titularizare.

În judeţul Vâlcea, la centrul de examinare de la Liceul Tehnologic Ferdinand din Râmnicu Vâlcea, s-au prezentat la examen 370 de cadre didactice. Din aceştia, 89 s-au retras în timpul examenului, iar o învăţătoare a fost eliminată pentru tentativă de fraudă, după ce a fost prinsă copiind cu ajutorul unui telefon şi a unor căşti.

Mai trebuie precizat că lucrările au fost corectate în diverse judeţe, în funcţie de disciplinele repartizate de Ministerul Educaţiei.

Iată rezultatele obţinute de cadrele didactice din Vâlcea la examenul de titularizare: TITULARIZARE 2016 – REZULTATE VALCEA

 

Vom reveni cu amănunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.