Aleșii PNL solicită prezența lui Remus Borza la sedinta Consiliului Județean

Toți au crezut că odată devenit președinte al Consiliului Județean, Constantin Rădulescu va avea deschidere către dezvoltarea județului Vâlcea și va da dovadă de transparență, ceea ce a lipsit PSD-ului în ultimii 25 de ani.
Se pare că ucenicia petrecută în sânul PSD l-a făcut pe Constantin Rădulescu, de când a devenit președinte al Consiliului Județean Vâlcea, să se poarte ca un dictator, comportament total neadecvat pentru un conducător de instituție.
Se cunoaște faptul că PSD, în cei 25 de ani de conducere la Consiliul Județean, nu a făcut altceva decât să falimenteze economia județului, prin punerea în funcțiile cheie, a unor lipitori de afișe ce stau în slujba PSD, înlăturând astfel specialiștii.
Același lucru îl încearcă și Constantin Rădulescu, vremelnic aflat la conducere, să falimenteze CET Govora, prin căpușarea societății, așa cum a fost obișnuit, încercând cu disperare să-și pună în funcții, apropiați ai PSD, cotizanți de bază la bugetul PSD Vâlcea cu banii obținuți din instituțiile aflate subordinea CJ Vâlcea.
Grupul consilieriilor PNL face un apel la actuala conducere a CJ Vâlcea de a-l invita joi în ședința ordinară pe domnul Remus Borza, pentru a prezenta situația reală cu care se confruntă în prezent CET Govora. Considerăm că atât consilierii județeni, cât și locuitorii județului Vâlcea au dreptul să cunoască problemele societății pentru a nu fi manipulați de cei care au căpușat-o neîncetat începând din anul 1990 până în prezent. În cazul în care Constantin Rădulescu nu va face acest lucru, aleșii județeni PNL vor convoca de urgență o ședință extraordinară la care va fi invitat domnul Remus Borza pentru a prezenta situația cu care se confruntă CET Govora.
Îi reamintim lui Constantin Rădulescu, care se comportă ca un prim- secretar de partid, că delictul de opinie a fost abrogat.

Departament comunicare PNL Valcea

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.