ADOLESCENT din VÂLCEA, URMĂRIT NAŢIONAL pentru TÂLHĂRIE în faţa ŞCOLII

Un tânăr de 17 ani, din oraşul Călimăneşti, judeţul Vâlcea, a fost dat în urmărire naţională după ce a fost condamnat la 9 luni într-un centru educativ pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Băiatul a fost depistat în data de 23 octombrie a.c. de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale chiar pe raza orașului Călimănești.

„În  urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit localizarea și prinderea unui minor de 17 ani, din orașul Călimănești, condamnat definitiv în luna septembrie a.c., la internarea într-un centru educativ pe o perioadă de 9 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, în cursul lunii noiembrie a anului trecut, tânărul se afla în fața unei școli din Călimănești, când i-ar fi cerut unui elev telefonul mobil, pentru câteva minute, după care ar fi refuzat să i-l mai dea înapoi, trântindu-l apoi la pământ și fugind.

A fost înregistrat un dosar penal, iar în luna septembrie a.c., minorul a fost condamnat la internarea într-un centru educativ. Inițial, acesta nu a putut fi depistat, motiv pentru care a fost dat în urmărire națională, reușindu-se ulterior prinderea lui. Băiatul a fost internat la Centrul de Reeducare din județul Timiș” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like