MANELIST din VÂLCEA, condamnat pentru UCIDERE din CULPĂ (foto)

Dany Chinezu’ este numele lui de scenă, este domiciliat în municipiul Râmnicu Vâlcea, iar în următoarele ore va fi ridicat de mascați și dus la pușcărie, acolo unde își va ispăși o pedeapsă de doi ani și opt luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Manelistul Ionuț Daniel Teașă a fost găsit vinovat de uciderea unei bătrâne, el provocând un accident rutier mortal în luna august a anului 2018. Atunci el a părăsit locul faptei şi s-a predat la mai bine de 24 de ore după tragedie.  Victima sa a fost o bătrână de 87 de ani, din comuna Cuca, județul Argeș, pe care a spulberat-o pur și simplu cu autoturismul său Audi A4. Manelistul Dany Chinezu’ nici măcar nu s-a sinchisit să se dea jos din mașină și să cheme ambulanța pentru victima sa, ci a plecat în trombă, lăsând bătrâna prăbușită pe caldarâm într-o baltă de sânge. Cel care a sunat la 112 a fost însuşi primarul comunei Cuca, iar bătrâna a fost dusă la spital, acolo unde a murit după două ore.

Polițiștii din Argeș au demarat o anchetă, având și imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă. Însă, așa cum spuneam, după 24 de ore de la accident, manelistul vâlcean s-a predat și a fost arestat.

Acum, mai precis miercuri, 31 octombrie 2018, magistrații Curții de Apel Pitești l-au condamnat pe Ionuț Daniel Teașă, zis și Dany Chinezu’, la doi ani și opt luni de închisoare cu executare, polițiștii din Vâlcea urmând să pună mandatul în executare.

“Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva sentinței penale nr. 967/20.06.2018 pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul 17176/280/2017, privind pe inculpatul TEASĂ IONUT DANIEL . Desfiinţează în parte sentinţa şi rejudecând: Înlătură dispozițiile art. 91 Cod penal cu toate consecințele și dispune ca inculpatul să execute pedeapsa principală rezultantă de 2 ani și 8 luni închisoare prin privare de libertate, în condițiile art. 60 Cod penal. Deduce din pedeapsă reținerea de 24 ore (29.08.2017 orele 05.20 – 30.08.2017 orele 05.20) și arestul la domiciliu, în perioada 29.08.2017 – 25.11.2017. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie constând în interzicerea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b, i Cod penal pe perioada executării pedepsei principale. Men?ine celelalte dispoziții ale sentinței. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat, în apel, rămân în sarcina acestuia. Conform art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul parțial al apărătorului din oficiu în sumă de 150 lei se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 31 octombrie 2018, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie” – se arată în minuta instanței.

loading...

You May Also Like