RÂMNICU VÂLCEA: Traficanţii de droguri prinşi în flagrant în zona Traian, trimişi în judecată

 

Rapiditate şi profesionalism din partea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea, care încearcă din răsputeri să stopeze traficul de droguri din judeţul Vâlcea. De la cei mai mici traficanţi, până la cei mai mari, anchetatorii nu iartă pe nimeni. Tinerii care încearcă să obţină venituri necuvenite din vânzarea de droguri au de-a face, mai devreme sau mai târziu, cu procurorii DIICOT Vâlcea.

Este şi cazul a doi tineri din Râmnicu Vâlcea, care în seara zilei de luni, 26 septembrie 2016, au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă cannabis. Operaţiunea de prindere a micilor traficanţi de droguri a avut loc în zona Traian a municipiului, Dumitru Dorian Nicolae şi Dan Ionuţ Văcaru – cei doi tineri prinşi în flagrant – fiind practic luaţi pe sus de mascaţii de la Poliţia Vâlcea şi de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea.

Ulterior, ei au fost duşi în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, fiind trimişi după gratii pentru 30 de zile. Miercuri, 19 octombrie 2016, procurorii DIICOT Vâlcea au şi finalizat dosarul în ceea ce-i priveşte pe cei doi traficanţi şi i-au trimis în judecată pe rolul instanţei Tribunalului Vâlcea. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, faptele comise de ei se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi, conform Legii 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, art. 2.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.