TRAFICANTII de DROGURI prinşi în FLAGRANT în zona Traian din RÂMNICU VÂLCEA au fost CONDAMNAŢI

/

 

Prinşi în flagrant la sfârşitul lunii septembrie 2016, trimişi în judecată în cursul lunii octombrie şi condamnaţi în luna decembrie al aceluiaşi an. Este, pe scurt, într-o frază, povestea unui dosar de trafic de droguri din Râmnicu Vâlcea care s-a încheiat cu o condamnare.

Dosarul a fost instrumentat de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea, care în seara zilei de 26 septembrie 2016 au prins în flagrant doi tineri din Râmnicu Vâlcea în timp ce încercau să vândă cannabis. Operaţiunea de prindere a micilor traficanţi de droguri a avut loc în zona Traian a municipiului nostru, Dumitru Dorian Nicolae şi Dan Ionuţ Văcaru – cei doi tineri prinşi în flagrant – fiind practic luaţi pe sus de mascaţii de la Poliţia Vâlcea şi de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea.

Tinerii au fost arestaţi, iar ulterior trimişi în faţa judecătorilor sub acuzaţia de trafic de droguri. În data de 15 decembrie 2016, magistraţii Tribunalului Vâlcea – instanţa de fond – au decis să-i condamne pe cei doi râmniceni la câte doi ani de închisoare cu suspendare. „Condamnă pe inculpatul Nicolae Dumitru-Dorian la 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Condamnă pe inculpatul Văcaru Ionuţ- Dan la 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere” – se arată în minuta instanţei.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.