29 iunie 2016

VÂLCEAN trimis în judecată pentru TRAFIC de DROGURI! Vezi cine e…!

 

Un tânăr de 29 de ani din judeţul Vâlcea a fost trimis în judecată luni, 27 iunie 2016, el fiind acuzat de trafic de droguri de risc. Procurorii DIICOT Vâlcea şi poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate au descins la locuinţa lui la începutul acestei luni, mai exact în data de 5 iunie 2016. Atunci, oamenii legii au descoperit că Matei Claudiu Constantin deţinea o cantitate de 220 de grame de cannabis, droguri pe care intenţiona să le comercializeze.

Bărbatul a fost dus la audieri şi arestat preventiv, măsură pe care marţi, 28 iunie 2016, judecătorii Tribunalului Vâlcea au menţinut-o, respingând „cererea de revocarea măsurii arestării preventive, precum şi cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul MATEI CONSTANTIN CLAUDIU, în prezent aflat în stare de arest preventiv în CRAP Vâlcea şi menţine această măsură preventivă”.

Aşa cum spuneam, Matei Claudiu Constantin este acum trimis în judecată sub acuzaţia de trafic de droguri de risc. Conform legii Legea 143/2000, art. 2, „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi”.

 

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.