VÂLCENI trimişi în judecată pentru ÎNŞELĂCIUNE şi UZ DE FALS

Doi vâlceni au fost trimişi în judecată, ei fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals. Cazul a fost instrumentat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care recent au terminat ancheta. Inculpaţi sunt un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 29 de ani din Râmnicu Vâlcea, ei fiind acuzaţi că au săvârşit şase infracţiuni de înşelăciune şi uz de fals.

„Cei în cauză, în cursul anului 2011 au solicitat  acordarea de credite de la trei unităţi bancare diferite, prezentând  înscrisuri false cu privire la starea de solvabilitate. Prejudiciul total a fost estimat la aproximativ 40.500 de lei şi 3.059,11 de euro.

După finalizarea cercetărilor, poliţiştii au întocmit referat de terminare a urmăririi penale, propunând trimiterea în judecată a celor două persoane sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi uz de fals,  propunere ce a fost confirmată de către procurorul  de caz” – precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.