BEJ VÂLCEA: S-a tras la sorţi ordinea de pe buletinele de vot. VEZI cine ocupă primele poziţii!

 

Miercuri, 9 noiembrie 2016, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Vâlcea a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii de pe buletinele de vot în vederea organizării alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016. Tragerea la sorţi a avut patru etape.

În prima etapă s-a tras la sorţi ordinea de pe buletinele de vot pentru partidele parlamentare. Astfel, primul loc pe buletin va fi ocupat de UDMR, în timp ce PSD a ieşit pe locul 2, PNL pe locul 3, iar ALDE pe locul 4.

În a doua etapă s-a tras la sorţi ordinea pe buletine a partidelor neparlamentare. Aşadar, iată ordinea: locul 5 va fi ocupat de PRM, 6 – PRU, 7 – PER, 8 – USR, 9 – Partidul Noua Românie, 10 – PMP, 11 – ANR şi locul 12 îi aparţine PSR-ului.

A treia etapă le-a aparţinut minorităţilor, care vor ocupa locurile de la 13 la 28, fiind vorba de 16 organizaţii politice ce aparţin minorităţilor din România.

În final, în cea de-a patra etapă a tragerii la sorţi s-a stabilit locul pe buletinele de vot al candidaţilor independenţi. La Vâlcea s-au înscris în luptă doi candidaţi independenţi pentru un post de parlamentar în Camera Deputaţilor. Astfel, Romeo Rădulescu – actual deputat şi fost primar al municipiului Râmnicu Vâlcea – va ocupa poziţia 29, în timp ce fostul prefect Dumitru Cornoiu este ultimul pe buletin, ocupând poziţia 30.

Următorul pas este acela ca Biroul Electoral Judeţean Vâlcea să emită o dispoziţie către Prefectura Vâlcea, astfel încât să se realizeze macheta buletinului de vot pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.