Buican spulberă argumentele frauduloase ale lui Neaţă! Video din şedinţa Comisie de Muncă

Băiatul rău al politicii vâlcene, preşedintele PNL Cristian Buican, îl distruge pe colegul său de la Camera Deputaţilor, pesedistul Eugen Neaţă. Pe pagina de facebook a PNL Vâlcea, dar şi a lui Buican, a fost postată o filmare din timpul şedinţei Comisiei de Muncă, în care s-a discutat mult lăudatul ,,amendament Neaţă” (denumit aşa în mod fraudulos de o parte a presei vâlcene). Pe fundal se aude vocea preşedintelui comisiei, peseditul Adrian Solomon, dar şi a altor parlamentari care dezbăteau respectiva lege. La şedinţă a participat şi liberalul Gigel Ştirbu, care chiar dacă nu face parte din Comisia de Muncă, a fost acolo să-şi susţină proiectul. De altfel, site – ul oficial al Camerei Deputaţilor îi dă drept iniţiatori ai legii pe Gigel Ştirbu şi Paul Stănescu (PSD). Deci, nici urmă de Neaţă, deşi presa vâlceană abundă şi acum de laude la adresa unui om care nu este recunoscut oficial drept ,,părintele” legii. Mai mult, în filmare nu se aude vocea lui Neaţă, de unde ni se confirmă încă odată că la comisie n-a scos o vorbă despre lege sau vreun amendament al ei. Abia la plen a vorbit, făcându-se de râs cu expresii gen ,,am mâncat salam cu lindan”.
În filmare, la un moment dat, Cristian Buican încearcă să-şi susţină amendamentul. Solomon nu îl lasă, spunându-i să şi-l asume alături de Eugen Neaţă şi Daniela Oteşanu. Nota bene: numele Danielei Oteşanu n-a apărut în textele de laudatio la adresa lui Neaţă, deşi, aşa cum spune însuşi preşedintele Comisiei de Muncă din Parlament, aceasta şi-a asumat amendamentul alături de Buican şi Neaţă. Finalul înregistrării este decisiv pentru Neaţă! Solomon spune că se bucură când vede că parlamentari de la putere şi din opoziţie susţin aceleaşi amendamente în folosul cetăţenilor care au avut de suferit, de-a lungul vieţii, din cauză că au locuit lângă platformele chimice.
Pentru că deputatul Eugen Neaţă continuă să-şi asume ce nu a făcut, îi solicităm să prezinte public (dacă nu vrea să ne trimită nouă, pe mail, poate da spre publicare diverselor ziare care-i fac statuie în timpul vieţii) numărul de înregistrare prin care a depus amendamentul la secretariatul Camerei Deputaţilor sau la cel al Comisiei de Muncă. Dacă nu o va face, se va compromite definitiv!
Îi va fi foarte greu lui Eugen Neaţă; a intrat în contre cu cel mai rău tip din politica locală: Cristian Buican. Liberalul s-a pus cu ciocanul pe statuia încă neterminată a lui Neaţă, zidită de o parte a presei locale, dar şi de unii pesedişti. Şi, după cum ştim, cum îţi poate face rău Buican, nu-ţi poate face nimeni din Vâlcea.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.