COSTI RĂDULESCU le RĂSPUNDE LIBERALILOR: Acuzaţii iresponsabile! Vor răspunde în faţa legii!

 

Acuzat de trafic de influenţă de liderii PNL Vâlcea, preşedintele CJ Constantin Rădulescu le răspunde liberalilor tranşant. Şefului judeţului susţine că peneliştii vor fi nevoiţi să răspundă în faţa legii pentru acuzaţiile lor nefondate.

„Acuzaţiile sunt iresponsabile şi într-o notă de agresivitate nejustificată. Pentru cei care fac astfel de gesturi publice există norme legale şi vor răspunde conform acestor legi” – ne-a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Reamintim că, liderii PNL îl acuză pe Rădulescu de faptul că ar „face trafic de influenţă şi pune presiune pe administratorul judiciar Remus Borza pentru a-şi proteja colegii de partid care urmează să fie disponibilizaţi de la CET Govora”. Rămâne de văzut dacă liberalii pot face şi dovada traficului de influenţă…

Borza spune răspicat: Nu a făcut nimeni presiuni asupra mea

În Ziarul de Vâlcea, administratorul judiciar al CET Govora, Remus Borza, a declarat răspicat că nimeni nu a făcut presiuni asupra sa, cu atât mai puţin Constantin Rădulescu.

„Este o aberatie această afirmație! Asupra lui Remus Borza nu a făcut și nu va face nimeni presiuni în această țară! Eu acționez în conformitate cu prevederile Legii Insolvenței și răspund doar în fața judecătorului sindic și a Adunării Creditorilor! Această listă de disponibilizări a fost realizată de conducerea executivă a CET Govora, iar pe listă și-au pus semnăturile și cei 12 lideri sindicali din unitatea economică! Așadar a fost unanimitate! Nu a intervenit nimeni din plan politic pentru că era trimis la plimbare! Dar vreau să vă spun că, din câte am înțeles, pe lista de disponibilizări se află mai mulți membri PSD. Pe de altă parte, este firesc să am discuții cu președintele Consiliului Județean Vâlcea, referitoare la CET Govora, la măsurile pe care le adoptăm. Consiliul Județean are dublă calitate la CET: de creditor cu patru la sută și de acționar unic” – a declarat Remus Borza în ziaruldevalcea.ro.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.