Deputat de Vâlcea, membru titular al Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO

Zilele trecute, deputatul vâlcean Popa Ştefan-Ovidiu a fost desemnat în calitatea de membru titular al delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO, pe locul devenit vacant ca urmare a demisiei din această calitate a premierului Marcel Ciolacu.

Parlamentul României a fost reprezentat în Adunare încă din 1990. În perioada noiembrie 1990 – aprilie 2004, Parlamentul României a luat parte la activităţile Adunării cu statut de invitat şi apoi de asociat. După aderarea la NATO, în aprilie 2004, delegaţiei Parlamentului României i-au revenit, conform regulamentului, zece locuri de membru, ce se repartizează corespunzător între Camera Deputaţilor şi Senat. Unul din aceste locuri este acum ocupat, așa cum spuneam, de un deputat vâlcean.

“Am avut onoarea, ca la propunerea Grupurilor Parlamentare ale PSD din Parlamentul României, să fiu votat membru titular al Delegației permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO. Este, de asemenea, o mare responsabilitate să fiu parte din Delegația României în cadrul acestui organism interparlamentar al celei mai puternice alianțe politico-militare internaționale” – precizează deputatul PSD Vâlcea Ștefan Ovidiu Popa.

You May Also Like