Deputatul Ștefan Ovidiu Popa, 30 de luări de cuvânt în Parlament

Este unul dintre cei mai tineri parlamentari pe care i-a avut județul Vâlcea. Vorbim de social-democratul Ștefan Ovidiu Popa, deputat in Parlamentul României în acest mandat. De când a primit încrederea vâlcenilor care l-au trimis in Camera Deputaților, Popa a avut o activitate destul de bună. Tânărul deputat are până acum 30 de luări de cuvânt în 24 de ședințe ale Camerei Deputaților, iar din acestea zece sunt declarații politice.

Printre subiectele importante abordate de deputatul vâlcean Ștefan Ovidiu Popa se numără și cele legate de combaterea șomajului în rândul tinerilor, problemele economice ale tării, importanța turismului în România, precum și problema lipsei medicilor de familie.

De asemenea, deputatul vâlcean a contribuit la nu mai puțin de 101 propuneri legislative, dintre care 29 au devenit deja legi. “Programul de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare, spălare şi prelucrare primară a lânii în zona montană”, “Programul de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de sacrificare a animalelor în zona montană”, “Programul de încurajare a investiţiilor din zona montană” sau “Programul de investiţii pentru înfiinţarea centrelor de colectare şi prelucrare primară a fructelor, fructelor de pădure şi plantelor medicinale în zona montană” sunt doar câteva exemple de legi aflate deja în vigoare și la care și-a adus aportul si deputatul PSD de Valcea.

You May Also Like