Deputatul Vasile Cocoș a fost desemnat președinte al Comisiei comune speciale a Camerei Deputatilor și Senatului pentru controlul execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi

În sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului din data de 17 aprilie 2019 s-a adoptat Hotararea nr. 10 pentru modificarea anexei la Hotararea Parlamentului Romaniei nr. 32 din 4 iulie 2018 privind instituirea Comisiei comune speciale a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul executiei bugetare anuale ale Curtii de Conturi ( hotarare publicata in Monitorul Oficial al Romaniei   nr. 298 din 18.04.2019 ) .

Astfel, deputatul Vasile Cocos apartinand grupului parlamentar PSD, a fost desemnat in calitate de presedinte al comisiei in locul deputatului PSD de Buzau , Lazar Sorin care a fost desemnat presedinte al Comisiei de buget, finante, banci.

Comisia speciala se compune din 15 membrii desemnati de grupurile parlamentare din Camera Deputatilor si Senat si este condusa de un birou alcatuit din presedinte, vicepresedinte si secretar.

Membrii Comisiei isi pastreaza si calitatea de membri ai comisiilor permanente ale celor douacamere.

Rapoartele Comisiei, intocmite ca urmare a controlului  executiei bugetelor anuale ale Curtii de Conturi, vor fi prezentate Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, in termenul stabilit de acestea , urmand a fi puse la dispozitia  grupurilor parlamentare, dupa care se vor prezenta in sedinta de plen reunit al celor doua camere.

Comisia va functiona pana la sfarsitul mandatului legislaturii parlamentare 2016-2020.

loading...

You May Also Like