VIDEO. Candidatul AUR la Primăria Drăgășani: „Dacă nu acum, atunci când?!”

Ceea ce părea a fi o luptă în doi, ca în multe alte localități din județ, a devenit o feroce luptă în trei. Miza este Primăria municipiului Drăgășani, a doua localitate ca importanță a județului. Peste tot pare că se luptă PSD și PNL, doar la Drăgășani a intrat cu șanse importante în luptă și candidatul AUR, Nicolae Mîndrescu. Miercuri, 17 aprilie, la Drăgășani, AUR și-a lansat candidații la primării și la președinția Consiliului Județean (CJ). Gazda evenimentului a fost chiar omul de afaceri Nicolae Mîndrescu. Este pentru a treia oară în această precampanie când liderul național al AUR George Simion a fost prezent la o acțiune electorală a lui Mîndrescu, de unde se deduce lesne cât de bine stă acesta din urmă în sondaje. Miza pentru Simion este să pună un municipiu pe lista administrațiilor câștigate de AUR pe 9 iunie 2024.

Prezentăm două video-uri cu părți ale discursurilor lui George Simion și Nicolae Mîndrescu. Așa cum a mai fost prezentat în presă în această precampanie, omul de afaceri din Drăgășani provine din mediul privat, unde a avut performanțe notabile. Este inginer specializat în construcția de căi ferate, aceasta fiind principala activitate a firmelor pe care le conduce. Pe lângă acestea, portofoliul său mai este completat de restaurant, pensiune, stații ITP, cramă și spălătorii auto. Mîndrescu a accesat fonduri europene în calitate de privat. Are această cultură importantă a banilor europeni pe care promite să o aplice și la primărie, dacă va fi votat pe 9 iunie. Așa cum a spus în discursul său aplaudat de aproximativ 500 de candidați și reprezentanți ai AUR, pentru Drăgășani acum este momentul schimbării. Pentru că „dacă nu acum, atunci când?!”

De altfel, după eveniment, candidatul AUR a vorbit despre relația sau cu salariații primăriei. „Una din componentele esențiale ale unei administrații de succes este departamentul de fonduri europene. Dacă acela merge bine, rezultatele n-au cum să nu se vadă. Aceasta nu înseamnă că alții nu sunt importanți. Vreau să spun că voi avea o relație bună cu toți salariații pe care îi voi găsi în primărie, dacă voi fi ales pe 9 iunie. Se pun pe seama mea tot felul de lucruri, că vin și dau oameni afară, că îi voi persecuta. Nu este adevărat, sunt doar minciuni propagate de adversarii mei electorali. Eu vin la primărie să fac echipă, nu să dau afară. Și echipă voi face cu cei pe care îi găsesc acolo”, a mai spus Mîndrescu.

You May Also Like