Gheorghe Gîngu (PNL), lansat în cursă pentru un nou mandat de primar la Bujoreni

Primar destoinic, perseverent, gospodar și mereu alături de comunitate. El este Gheorghe Gîngu, edilul șef al comunei Bujoreni, care azi și-a lansat oficial candidatura pentru un nou mandat. Colegii săi din Partidul Național Liberal (PNL) au decis, în cadrul Comitetului de Coordonare Local, să-l susțină cu toate forțele la alegerile locale din toamna anului 2024, dându-i votul de încredere.

Domnule primar, vreau să vă felicit pentru desemnare, dar nu asta e important. Important este că odată cu administrația Gîngu în comuna Bujoreni a început modernizarea. Cunosc foarte bine această localitate pentru că am fost și eu, mult timp, responsabil de zonă din partea Biroului Politic Județean al PNL Vâlcea. Am cunoscut bine oamenii și problemele lor. Din păcate, o perioadă îndelungată, PSD-ul a fost partidul care a administrat această localitate și, spun eu, a administrat-o prost. Fostul primar, dl Roșu, s-a ocupat doar de retrocedări de terenuri. Nu a avut niciun obiectiv de a crea condiții de trai pentru o localitate care, în opinia mea, trebuie să fie un motor economic în județul Vâlcea. Domnul Gîngu este primul primar al comunei Bujoreni, după 1989, care a venit și a propus un proiect serios de dezvoltare a localității. Și pentru asta trebuie să vă felicit, domnule primar! Sunt multe proiecte aprobate ce urmează a fi implementate la Bujoreni și cred și eu că proiectul de extindere a rețelei de gaze este cel mai important. Se vor crea aici premisele dezvoltării economice care să facă din Bujoreni un pol de dezvoltare economică, care să atragă forță de muncă” – a spus președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Gheorghe Gîngu este cea mai bună variantă pentru Primăria Bujoreni. Indiscutabil, de când a preluat funcția de primar lucrurile au început să se schimbe în comună, în ciuda impedimentelor, a dezastrului pe care l-a găsit în instituție și a piedicilor constante ce i se pun în Consiliul Local (culmea, cel mai vehement oponent al dezvoltării comunei Bujoreni este chiar pesedistul Zaharia, care în loc să ajute comunitatea prin votul său în CL, o trage înapoi). Gheorghe Gîngu a demonstrat prin fapte, prin multitudinea de proiecte implementate sau care sunt în curs de implementare, că își merită cu prisosință funcția de primar al comunei Bujoreni.

La Bujoreni se mizează pe continuitate! Azi mi-am lansat candidatura pentru un nou mandat de primar. Este o onoare pentru mine faptul că PNL Vâlcea îmi acordă din nou încrederea și-mi reconfirmă poziția de candidat pentru funcția de primar al comunei Bujoreni la alegerile locale din anul 2024. Avem treabă la Bujoreni, avem proiecte în derulare, proiecte în curs de implementare sau deja finanțate și vor fi implementate în curând. Dar, cel mai important, viziunea mea pentru viitorul comunei noastre este una ce duce la dezvoltarea economică, socială și administrativă. Tocmai de aceea, împreună cu echipa din Primăria Bujoreni lucrăm de zor la noi proiecte, noi obiective de investiții. Să auzim de bine!” – spune primarul comunei Bujoreni, Gheorghe GÎNGU.


Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like