9 iunie 2024

În atenția Poliției: O angajată a Poștei din Lungești transportă oameni la vot. Și le mai și recomandă cu cine să voteze!

Am primit astăzi, pe adresa redacției noastre, mai multe informații și imagini din care reiese că o femeie din comuna Lungești folosește mașina personală (Loganul alb) pentru a transporta la vot cetățeni (vârstnici, cu precădere) din localitate.

Problema în cazul doamnei respective este că, din informațiile pe care le avem, îi îndeamnă pe locuitori să voteze cu un anumit candidat pentru funcția de primar din localitate. Mai grav este că doamna în cauză, Silvia Petroșel, este angajată a Poștei Române. Deci, îi cunoaște pe oamenii din comună pentru că ea este cea care le duce pensiile și poate exista suspiciunea rezonabilă că are puterea de a-i convinge pe cetățenii în vârstă să voteze cu un anumit candidat. Situație evident în afara legii!

Incidentele s-au petrecut în satul Fumureni al comunei Lungești, între orele 13.00 – 16.00.

Rugăm Poliția să se sesizeze! De altfel, redacția noastră va solicita pe acest subiect un punct de vedere din partea Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea!

You May Also Like