Ion Bîzîc, între PNL şi ORL

Săptămânalul regional Indiscret în Oltenia a publicat un citat atribuit fostului primar de Băbeni, Ion Bîzîc, ce ar trebui să devină, foarte repede, viral pe internet. Iată ce spune publicaţia regională într-un text în care îi ,,macerează” pe candidaţii eligibili de la alegerile parlamentare, ai PNL Vâlcea. ,,Devenit prea repede „preţios”, Bîzîc rămâne proverbial printr-un răspuns dat, în perioada în care era primar, unei cunoscute realizatoare TV. Aceasta l-a întrebat din ce motiv nu îi răspunde niciodată când îl sună: „Medicul mi-a recomandat să nu vorbesc la telefon!”
Este interesant de ştiut ce medic i-a spus ocupantul locului trei pentru Camera Deputaţilor să nu vorbească la telefon. Există trei variante: medicul de familie, orelistul sau psihiatrul. În oricare dintre aceste variante, ca miştoul pe care Bîzîc încearcă să-l facă de ziarist, implicit de alegător, este necesar să se menţioneze dacă interdicţia este temporară sau permanentă. Totuşi, fostul primar de la Băbeni ocupă o poziţie semi – eligibilă pe listă; orice se poate întâmpla cu Cristian Buican şi Victor Stănculescu, în sensul rămânerii fără mandat şi, în acest caz, în Parlament se va duce Bîzîc. Cum se va descurca bietul nostru vâlcean, pe la Bucureşti, fără telefon?! Într-o societate în care telefonul mobil este indispensabil precum apa sau aerul, Bîzîc are o asemenea interdicţie medicală…
Desigur, toate glumele care se pot face pe un asemenea subiect sunt savuroase. Ieşind din comicul situaţiei, nu se poate să nu fie sesizată gravitatea cauzei. Totuşi, PNL Vâlcea a pus pe listă, pe o poziţie semi – eligibilă, un om capabil de asemenea explicaţii stupide. Trist!

loading...

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.