Mîndrescu, AUR pentru Drăgășani. Profil de candidat

Primăria Drăgășani are nevoie acută de fonduri europene. Are nevoie acută de management de tip privat, competitiv, aplicat pe o structură administrativă stufoasă. Are nevoie de maturitatea necesară demarării unor investiții, unor atrageri de fonduri și unei rebranduiri la nivel național. Pentru toate acestea, AUR îl propune pe antreprenorul Nicolae Mîndrescu.

Are 55 de ani, se află la vârsta deplinei maturități. Până la vârsta aceasta, Mîndrescu a acumulat pentru sine și pentru familia sa. Cu un portofoliu de afaceri ce cuprinde societăți de construcții și modernizări de căi ferate, stații ITP, cramă, spălătorii, pensiune și restaurant, Mîndrescu are o situație financiară bună.

„Dacă voi ajunge primar, nu aș face-o ca să mă îmbogățesc. Am muncit de mic și nimeni nu poate spune altceva despre mine. Mi-a dat Dumnezeu putere de muncă și ceva noroc, așa că am tot ce îmi trebuie pentru mine și pentru familia mea. Drăgășaniul mi-a oferit mult, a fost locul nașterii și creșterii mele. Aici m-am construit ca om, aici m-am educat. E momentul să ofer și eu municipiului”, spune candidatul AUR pentru funcția de primar al Drăgășaniului.

În activitatea profesională de până acum, Nicolae Mîndrescu a știut să aplice formula de succes a fondurilor europene. Pentru societatea de construcții și modernizări de căi ferate a accesat mai multe proiecte ce însumează aproximativ trei milioane de euro. Echipa sa de campanie, dar și cei care îl cunosc personal, garantează că dacă a reușit pentru sine, o va face și pentru Primăria Drăgășani.

„Chiar acum sunt în discuții să aducem un utilaj foarte modern în România care montează singur traverse de căi ferate. Banii europeni sunt «cloșca cu puii de aur» și pentru mediul privat, nici nu mai amintesc cât sunt de importanți pentru dezvoltarea localităților. O simplă plimbare prin Drăgășani ne arată cât de în urmă suntem la acest capitol”, a conchis Mîndrescu.

Când vine vorba despre studii, în CV-ul candidatului AUR pentru Drăgășani apare o diplomă interesantă. S-a licențiat în managementul afacerilor, după care a urmat un master în Drept. Tema: investigarea actelor de terorism și securitate publică.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like