MOCANU susține că singurul candidat al opoziției unite la Râmnicu Vâlcea trebuie să fie el

Afaceristul Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, respinge ideea că s-ar putea da la o parte din cursă în favoarea altcuiva. Mocanu afirmă că singura șansă ca opoziția să aibă candidat comun o reprezintă el. Candidatul AUR respinge, în același timp, zvonurile că ar avea un blat cu PSD. Redăm întreaga declarație a lui Mocanu publicată de Ziarul de Vâlcea:

„Dezmint categoric aceste zvonuri mincinoase, lansate de adversarii politici disperați, care văd în ascensiunea AUR la Râmnicu Vâlcea un pericol pentru grupurile de interese de tip mafiot care au pus stăpânire pe oraș! Nu am nicio înțelegere cu vreun alt candidat și nici cu alt partid! Singura înțelegere posibilă ar fi ca EU SĂ FIU CANDIDAT UNIC AL OPOZIȚIEI LOCALE și toate celelalte partide din opoziția locală să mă susțină! Sunt foarte IMPLICAT, hotărât și determinat să CÂȘTIG, în luptă electorală, funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea și voi depune toate eforturile, împreună cu ECHIPA mea, pentru a-mi atinge scopul, în BENEFICIUL RÂMNICENILOR! Oamenii de business trebuie să se implice activ în politică pentru a lua parte la schimbarea dorită, în loc să stea pe margine și să nu ia atitudine. Am pornit de jos, fără să mă dau în lături de la muncă și fără să dau din coate în stânga și în dreapta. Am construit un drum până unde sunt acum prin muncă asiduă și determinare. Cunosc drumul și pe parcursul lui am fost implicat în numeroase activități de responsabilitate socială. Am înțeles ce își doresc de la primar tinerii aflați la început de drum, mamele pentru viitorul copiilor lor, angajații statului și cei de la firmele private, medicii, profesorii, sportivii și mulți alții”.

Deși sondajele pot arăta clasamente care aparent nu i-ar fi favorabile lui Vincențiu Mocanu, mai multe cercetări sociologice atestă că, de fapt, acesta este candidatul cu cea mai mare posibilitate de creștere. Fiind nou în politică, nefiind implicat în vreo formă sau alta în nicio structură a administrației, Mocanu este singurul care poate spune electoratului „eu nu v-am făcut niciun rău, niciodată”.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like