S-a spart ,,conducta” cu informații compromițătoare la adresa lui Pîrvulescu

Ziaristul Gheorghe Smeoreanu, editoul publicației Criterii, a scris un articol în care Virgil Pîrvulescu (șeful Finanțelor și candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea) este acuzat că a intrat în conflict inclusiv cu oamenii din Gușoieni. Pîrvulescu este originar de acolo și face mare tapaj în discursurile politice despre originile sale și despre viața la țară. Articolul poate fi citit aici: http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/30070-bomba-inca-un-abuz-infiorator-marca-virgil-pirvulescu

Am dorit, o dată în plus, să-i dăm ocazia lui Virgil Pîrvulescu să se apere, dar nu a dorit să facă niciun comentariu. Semn rău! De ceva timp, spațiul mediatic vâlcean este înțesat de acuzații la care nu vrea să răspundă. Sau poate nu are ce. Preferă să vorbească singur și să rotească aceleași subiecte sau să se lase întrebat de echipa sa de campania. Prin comparație, Mircia Gutău nu lasă niciun atac, cât de mic, fără răspuns. Uneori, primarul Râmnicului poate fi acuzat că prea bagă în seamă orice calomnie, exagerând cu intervențiile explicative. La polul opus, Pîrvulescu e în corzi și tace. 

Un alt aspect ce trebuie semnalat este legat de atitudinea echipei de campanie a liberalilor. Când un jurnalist vâlcean are cel mai mic demers contra lui Virgil Pîrvulescu, o adevărata gherilă de Facebook, de pe conturi reale sau false, atacă la persoană. Smeoreanu a publicat un articol în spatele căruia stau documente, iar gherila ,,rostogolește” pe Facebook o fotografie cu ziaristul și o sticlă de bere. Poza nu e făcută incognito, a fost postat de editorul Criterii pe propriul cont de Facebook. Dar să insinuezi asmenea lucruri când ești în echipa de campanie a unui om prins beat la volan, care are o decizie a instanței în acest sens, e ditamai tupeul.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like