Senatorul Matei: „Adio păcănele în localități sub 15.000 de locuitori!”

Senatorul PSD Bogdan Matei a anunțat o „schimbare majoră” în viața socială a României. După cum se știe, de ani buni, flagelul „păcănelelor” este necontrolat și a ocupat sectoare importante din viața socială a multor români. Într-un text pe Facebook, pe care îl redăm integral, Matei anunță unele măsuri contra acestor săli de jocuri. Trebuie amintit că, încă de la începutul preluării guvernării în mandatul lui Marcel Ciolacu, PSD a anunțat că are o agendă contra acestei grave probleme.

Schimbare Majoră: Adio păcănele în localitățile sub 15.000 de locuitori!
Angajamentul asumat de a proteja comunitățile mici de flagelul jocurilor de noroc începe să prindă contur. În localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori, sălile de păcănele vor deveni istorie, protejând astfel viața socială și financiară a cetățenilor.
Aceasta este doar prima etapă a unui plan mai amplu:
1.Reglementarea strictă a publicității pentru jocurile de noroc;
2.Proiecte legislative pentru închiderea totală a jocurilor de noroc în aceste zone;
3.Măsuri fiscale pentru a descuraja industria. Prioritatea este sănătatea și bunăstarea oamenilor, nu veniturile bugetare. Să protejăm familiile și să prevenim tragediile! Vom monitoriza îndeaproape piața și vom fi pregătiți să intervenim cu noi reglementări.

You May Also Like