Simion: „Voi merge pe străzi cu Mîndrescu în campanie, ca să câștigăm la Drăgășani”

Pe 8 martie, la Drăgășani, la petrecerea doamnelor din AUR, a fost prezent liderul național al partidului, George Simion. Acesta a transmis încă odată că îl susține pe afaceristul Nicolae Mîndrescu la Primăria Municipiului Drăgășani și că va veni în campanie alături de el. Pe fondul fracturării electoratelor tradiționale ale PNL și PSD în orașul dintre vii, dar și pe fondul unei reale creșteri a AUR în sondaje, șansele lui Mîndrescu la primărie sunt considerabile.

Petrecerea s-a desfășurat într-un restaurant din Drăgășani, la aceasta participând aproximativ 350 de persoane, din care mai mult de jumătate au fost doamne și domnișoare. Ele au primit flori și felicitări din partea candidatului AUR la primăria municipiului.

„Am luat decizia să candidez la Primăria Drăgășani cu gândul să schimb în bine viața locuitorilor săi. Cred că administrația publică trebuie să fie transparentă, iar decizia luată trebuie să aibă în spate participarea cetățenilor. Prioritățile administrației trebuie stabilite de cetățeni și ei nu trebuie băgați în seamă doar o dată la patru ani. În viziunea mea, primăria trebuie să fie o casă a tuturor locuitorilor din oraș, un loc în care fiecare voce trebuie să fie ascultată și luată în considerare. Împreună cu echipa mea, vrem să creăm un oraș în care cetățenii să se simtă implicați și responsabili pentru viitorul comunității lor. Concitadinii mei trebuie să-și recapete mândria de locuitori ai Drăgășaniului, un oraș cunoscut la nivel național și nu numai. Acest oraș a dat mari oameni, a dat și dă soiuri de vii celebre, deci e un brand. Trebuie să fie și un brand administrativ. După cum se știe, eu am ce-mi trebuie pentru mine și familia mea. Nu vin la primărie să mă îmbogățesc”, a spus Mândrescu.

Nicolae Mîndrescu este un antreprenor de succes în domeniul construcțiilor și modernizărilor de căi ferate, dar, în timp, portofoliul afacerilor sale s-a mărit cu alte activități ca verificări ITP, spălătorii, restaurant, cramă de vinuri ș.a.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like