VIDEO. Candidatul PNL la Primăria Râmnicului, “injecție” de tupeu pe bani publici

Virgil Pîrvulescu este îndrăgostit de imagine. Necazul său este că statutul de director al Finanțelor Publice județene nu e compatibil moral cu funcția de candidat și că, iată, apar momente din acestea în care circoteca devine virală. Pîrvulescu s-a aflat ,,în vizită de lucru” la Oradea de unde trebuia să plece cu ceva învățăminte de la primarul Ilie Bolojan, un adevărat recordman al administrației publice locale. Dar în loc să fie vizibile sfaturile date de Bolojan, pe Internet a apărut o filmare din parcul Zăvoi – Râmnicu Vâlcea.

Virgil Pîrvulescu se plimbă pe străzile municipiului fiind filmat de echipa de campanie. De la început trebuie menționat că omul și-a luat în serios campania și a băgat bani mulți în ,,sculele” cu care își face imagine. În al doilea rând, e teatral. Calitatea aceasta nu i-o poate lua nimeni. Cu niște cursuri făcute chiar și la seral pe lângă actorii celor două teatre din județ, Pîrvulescu ar fi numai bun pentru câteva roluri episodice. Discuția devine cu adevărat gravă atunci când vorbim despre ce trebuia să facă Pîrvulescu în loc să dea probe de imagine și voce. Trebuia să fie la serviciu! Este șeful uneia dintre cele mai importante instituții județene, dar își permite să-și aloce mai mult timp politicii decât serviciului pe care efectiv trebuie să-l presteze. Asta în timp ce trece luna și cardul i se cocoșează de câți bani îi intră pe el. 

L-am întrebat dacă era în timpul serviciului sau își luase din nou liber. Virgil Pîrvulescu a răspuns: ,,Tu crezi că eu mă expun aiurea în tramvai? Mă jignești cu întrebările astea. Nu am nevoie să prezint nicio opinie, câtă vreme toată săptămâna nu sunt la serviciu.” Când am insistat să întrebăm de ce nu e la serviciu, candidatul PNL a răspuns: ,,nimic interesant!”

Ba da, totul e interesant. Adică își permite să se expuna aiurea la Oradea și în Râmnicu Vâlcea, nu în tramvai, deci și-a luat liber ca să se ocupe de campanie. Pe Pîrvulescu îl încurcă funcția pe care i-a dat-o guvernul liberal. El vrea să fie liber și să filmeze spoturi electorale prin țară. Foarte bine, are tot dreptul. Dar nu pe banii vâlcenilor pe care îi minte mai apoi că le va pune interesele deasupra orice. 

PS: Dacă deplasarea de la Oradea și acțiunile electorale din Râmnicu Vâlcea nu u fost plătite din salariu (deci din bani publici), e cu atât mai rău pentru penelist.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like